Betere chocolade bestellen?

Betere chocolade bestellen?

betere chocolade puur eerlijk lekker fair

betere chocolade puur eerlijk lekker fairEr bestaat veel chocolade op de wereld …maar waar vind je betere chocolade?

Op Betere Chocolade vind je over enige tijd veel informatie over chocolade, wat bean to bar chocolade is, welke chocolademerken echt bijzonder zijn, welke merken doen extra goed werk in directe handel en het steunen van cacaoboeren, en wat is het verschil tussen cacao uit Madagaskar en Venezuela?

En natuurlijk: waar kun je betere chocolade vinden? 

Voor de kenners zijn er een boel prachtige bean to bar chocolademerken van over de hele wereld… maar goede chocolade ontdekken is een zoektocht, want je vind het niet zomaar in de supermarkt.

En hoe weet je welke makers goed zijn? En eerlijk? En echt heel lekker? En waar kun je het bestellen?

Voor nu verwijzen we graag naar een artikel over eerlijke chocolade. Van het blog van de Chocoladeverkopers. Dat is gelijk een webwinkel waar je een zeer ruime selectie aan bijzondere chocoladerepen kunt bestellen.

Maar in het artikel zul je ook lezen dat je in Den Haag terecht kunt bij The Chocolate Shop, in Amsterdam bij Chocolatl of het Cacaomuseum. En online ook nog bij de Cacaorunners. Een mooie start voor wie op zoek is naar goede chocolade!

Voor de zaak op zoek naar betere chocolade?

Heb je een café, delicatessenwinkel of een ander zakelijke plek waar je graag betere chocolade zou willen aanbieden?

We helpen je graag! Mail ons op info@beterechocolade.nl en wij geven je advies. 

Vertel in de mail gelijk waar je chocolade voor zoekt, dan kunnen wij gelijk tips geven over merken. En uiteraard geven we je ook contact informatie van distributeurs, merken, eventuele verdere tips.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *